Orpheus XXI, Música per a la vida i la dignitat

Presentació del projecte ORPHEUS XXI de la Fundació CIMA (Centre Internacional de Música Antiga, promoguda pel músic Jordi Savall).  

ORPHEUS XXI és un projecte intercultural d’acció pedagògica a favor dels joves refugiats i immigrants (de qualsevol nacionalitat i origen) amb un coneixement o un talent musical. 

Somni d'Orfeu: Música a hospitals, presons i centres mèdics.

La Fundació CIMA (Centre Internacional de Música Antiga, promoguda pel música Jordi Savall)  porta a terme concerts en espais on no sempre arriba la música: hospitals, presons i

barris d’actuació preferent. 

El Bus de la salut

Presentació del projecte "El Bus de la salut".

El Bus de la Salut és un projecte mèdic que permetrà conèixer, a partir de diferents proves diagnòstiques, l'estat de salut de les artèries  i la prevalença de malaltia renal oculta, en una mostra de 9.000 persones de tota la província de Lleida durant tres anys.

Expo "Eres Igual"

Vídeo per a l'exposició "Eres igual", de Caja Madrid, on, a partir d'entrevistes, es posa de relleu l'esforç de diferents persones per fugir de la marginació i l'exclusió social.

MON CHER FRÈRE

Vídeo de sensibilització sobre la prevenció del contagi de la SIDA adreçat a la població immigrada procedent de l’Àfrica francòfona i resident a Catalunya. Format dramatitzat. 

DE BUEN ROLLO

Vídeo de prevenció del contagi de la SIDA en la població juvenil no escolaritzada

de Barcelona i rodalies. Format dramatitzat. 

CURS MIGRAMEDIA

Vídeo sobre el curs d’introducció als mitjans de comunicació adreçat a immigrants, en el qual MANUAL va impartir també el tallers d’imatge i so i formats audiovisuals.

LA FIESTA

Vídeo de sensibilització per la prevenció del consum de tabac i alcohol adreçat a la població

d’entre 10 i 12 anys. Format dramatitzat.

TREBALLAR AMB MOTO

Vídeo de sensibilització sobre la conducció viària a Barcelona adreçat a professionals d’empreses de repartiment de pizza i missatgeria. Format dramatitzat.

MALA PREMSA

Vídeo de sensibilització sobre la importància dels mitjans de comunicació en el reforç dels prejudicis racistes, adreçat a diferents col·lectius (periodistes, persones immigrades, estudiants de secundària). Format dramatitzat.

QUINA CANYA!

Vídeo de prevenció de l’hàbit en el consum de l’alcohol adreçat a escolars d’entre 14 i 16 anys. 

Format dramatitzat.

EL COMPROMÍS

Vídeo d’informació per a la prevenció de la SIDA adreçat a la comunitat pakistanesa i

al personal sanitari que els atén. Format dramatitzat.

TUBERCULOSI

Vídeo d’informació i sensibilització sobre la importància de la prevenció i el control de la tuberculosi, adreçat a diferents col·lectius de persones immigrades i al personal sanitari.

Format dramatitzat.

XKPTS.COM / XKLOLIAS.COM

Vídeo de prevenció de l’hàbit en el consum de cànnabis adressat a escolars d’entre 14 i 16 anys. 

Format dramatitzat.

CONEIX LA TUBERCULOSI

Material de prevenció i informació sanitària sobre la malaltia en 10 idiomes.