L'aventura del Catalunya

L’aventura a Singapur de 25 joves professionals de la restauració, amb l’objectiu de posar en marxa l’ambaixada a l’Àsia de la millor cuina que es fa a casa nostra: el restaurant Catalunya.

La història d'un teatre lliure

Documental que fa un recorregut pels 35 anys d'història del Teatre Lliure a través de les persones que l'han fet possible, fent especial atenció als inicis del projecte.

Azalaï, la darrera caravana

La travessia del Sahara d’una caravana de sal vista des de l’experiència dels seus navegants habituals i de dos europeus que desconeixen el desert.

La mirada d'un geogràf

Documental que fa un repàs de la vida de Gonçal de Reparaz, geògraf català que va sentar els precedents de la geografia moderna.

Motor Ibérica: 100 dies de vaga

La vaga dels treballadors de Motor Ibérica de 1976 va superar el marc estrictament laboral per convertir-se en una mena de símbol de les contradiccions i la complexitat d’aquell moment: l’inici del canvi de règim. Format documental.

Maria Canals

Repàs de la vida de la pianista catalana amb motiu de l'exposició que es va realitzar en homenatge a la seva trajectòria i al concurs internacional que porta el seu nom.

La Sal de Taoudenni

Documental que fa un anàlisi de la petita estructura econòmica que suposa l’extracció de sal a les mines de Taoudenni (Sahara malien) i la seva distribució per l’Àfrica occidental travessant rius i deserts.

Dones treballadores

De la lluita obrera a Catalunya durant els anys del franquisme es recorden, tot sovint, només els noms masculins. Aquest documental dóna veu a les dones que també van participar-hi des de la seva vessant d'esposes o d'obreres sindicalistes. 

24h cada dia: Condicions de treball en el món i Comerç Just

Vídeo de sensibilització sobre el Comerç Just, a partir de la vida quotidiana d’una dona treballadora en una maquila i d’un camperol productor de cafè. Adreçat a treballadors/es del sindicat i a estudiants de secundaria. Format documental.

24h cada dia: l’explotació del treball infantil en el món

Vídeo de sensibilització sobre el treball infantil en els països del Sud, a partir de la vida quotidiana de tres nens treballadors en l’abocador de Managua i d’una nena treballadora en els camps de tabac. adreçat a treballadors/es del sindicat i a estudiants de secundaria. Format documental.

Lakota, land of survivors

Documental sobre l'actual situació dels Sioux (Lakotas) a les reserves de Dakota del Sud dels EE.UU. Aquest documental s'ha realitzat en co-producció amb el Govern de la Cheyenne River Sioux.

La Realidad de Chiapas

Documental que analitza les causes que van provocar l'aparició de l'Ejercito Zapatista de Liberación Nacional (EZLN) el primer de gener de 1994.

Lancaster 10, 1º 2ª

08001 Barcelona

 

manual@manualproduccions.com

www.manualproduccions.com