MON CHER FRÈRE

Vídeo de sensibilització sobre la prevenció del contagi de la SIDA adreçat a la població immigrada procedent de l’Àfrica francòfona i resident a Catalunya. Format dramatitzat. 

DE BUEN ROLLO

Vídeo de prevenció del contagi de la SIDA en la població juvenil no escolaritzada de Barcelona i rodalies. Format dramatitzat. 

CURS MIGRAMEDIA

Vídeo sobre el curs d’introducció als mitjans de comunicació adreçat a immigrants, en el qual MANUAL va impartir també el tallers d’imatge i so i formats audiovisuals.

LA FIESTA

Vídeo de sensibilització per la prevenció del consum de tabac i alcohol adreçat a la població d’entre 10 i 12 anys. Format dramatitzat.

TREBALLAR AMB MOTO

Vídeo de sensibilització sobre la conducció viària a Barcelona adreçat a professionals d’empreses de repartiment de pizza i missatgeria. Format dramatitzat.

MALA PREMSA

Vídeo de sensibilització sobre la importància dels mitjans de comunicació en el reforç dels prejudicis racistes, adreçat a diferents col·lectius (periodistes, persones immigrades, estudiants de secundària). Format dramatitzat.

QUINA CANYA!

Vídeo de prevenció de l’hàbit en el consum de l’alcohol adreçat a escolars d’entre 14 i 16 anys. Format dramatitzat.

EL COMPROMÍS

Vídeo d’informació per a la prevenció de la SIDA adreçat a la comunitat pakistanesa i al personal sanitari que els atén. Format dramatitzat.

TUBERCULOSI

Vídeo d’informació i sensibilització sobre la importància de la prevenció i el control de la tuberculosi, adreçat a diferents col·lectius de persones immigrades i al personal sanitari. Format dramatitzat.

LES DONES IMMIGRADES DESAFIEM LA INVISIBILITAT

Aquest material intenta explicar la realitat i la diversitat de dones immigrades que conviu actualment en la nostra societat. Adreçat a dones immigrades, a les seves pròpies filles i a qualsevol persona que estigui interessada en la seva realitat. Format reportatge.

XKPTS.COM / XKLOLIAS.COM

Vídeo de prevenció de l’hàbit en el consum de cànnabis adressat a escolars d’entre 14 i 16 anys. Format dramatitzat.

ISS

Producció de dos vídeos de formació per als treballadors i treballadores de l’empresa ISS. Es tracta de materials de formació en la prevenció de riscos laborals i en la incorporació d’hàbits. Format dramatitzat.

CONEIX LA TUBERCULOSI

Material de prevenció i informació sanitària sobre la malaltia en 10 idiomes.

Lancaster 10, 1º 2ª

08001 Barcelona

 

manual@manualproduccions.com

www.manualproduccions.com